Viure en vers


Vols tastar-lo?

Afegir al cistell   Comprar
 
Preu: 12,20 €
Col·lecció: Poesia, núm. 10
ISBN: 978-84-16342-52-5
Nombre de Pàgines: 96
Mides: 15,5 x 23,3 cm
Enquadernació: rústica
Data primera edició: Octubre del 2021


Compartir aquesta pàgina a:

Viure en vers

Mar Peñarroja Paz

És el primer recull de poemes publicat per aquesta jove autora
En aquestes pàgines no hi trobareu una història. En aquestes pàgines hi ha retalls de moments viscuts, paraules que miren d’explicar sentiments i emocions, veritats i mentides a parts iguals.

En aquest petit recull de poemes la tristesa i l’angoixa prenen forma de mots i s’escriuen en versos de vulnerabilitat i de pèrdua, de dolor punyent, de ràbia i d’abisme.

Però en aquest petit recull de poemes, també hi ha versos que parlen d’amor i d’alegria, de plaer i d’enamorament; versos que elogien la contemplació del temps i de les hores, del silenci i de la bellesa.

Aquestes pàgines són catarsi en estat pur: petits pessics d’una vida que tot just comença.

  • Els poemes són fruit de les seves emocions més personals.

Mar Peñarroja Paz

Va néixer a Manresa l’any 2002. Filla única d’una parella molt avesada a la lectura i l’escriptura, des de ben petita va desenvolupar el gust per ambdues.

Va cursar el batxillerat humanístic i, un cop graduada, es va inscriure al grau d’Humanitats de la Universitat Autònoma de Barcelona, de la qual actualment n’és estudiant. L’escriptura ha estat sempre el mètode catàrtic mitjançant el qual brega amb les seves emocions. És per aquest motiu que els seus textos solen dur una gran càrrega personal i, de fet, aquest recull de poemes és el seu primer projecte públic.