Un estiu ple de reptes


Vols tastar-lo?

Afegir al cistell   Comprar
 
Preu: 11,50 €
Col·lecció: Narrativa, núm. 32
ISBN: 978-84-16342-59-4
Nombre de Pàgines: 88
Mides: 15,5 x 23,3 cm
Enquadernació: rústica
Data primera edició: Juny del 2023


Compartir aquesta pàgina a:

Un estiu ple de reptes

Els Octubrers fixen el centre d’operacions

Rosa Sanromà i Barberà

(primera edició)

Els Octubrers es van donar a conèixer quan tenien mig any, en ple confinament, i se les van empescar per dur a terme les missions que els marcava una situació d’allò més increïble. L’estiu de l’any 2022, a punt de fer tres anys, s’ha convertit en un repte per a aquesta colla de petits trapelles. En aquest període de vacances estiuenques, han establert el centre d’operacions, han fet nous fitxatges i han acomplert amb èxit les agosarades missions que s’han proposat.

Si coneixeu les aventures de la tropa, no us en podeu perdre aquesta nova edició. De la mà de l’Anhel i l’Elna, en cada conte trobareu les peripècies dels vint-i-cinc Octubrers que lluiten per poder créixer en un món millor i per superar els nombrosos entrebancs que sorgeixen cada dia.

Rosa Sanromà i Barberà

Rosa Sanromà i Barberà (Alcover, 1975) és llicenciada en Filologia catalana i professora de llengua catalana. Membre del Centre d’Estudis Alcoverencs durant més de vint anys, hi ha publicat articles i treballs relacionats amb la història de la vila d’Alcover, el parlar alcoverenc, les llegendes locals i l’obra de diversos autors alcoverencs. L’any 2021 va publicar amb Quorum Llibres el seu primer llibre, Els Octubrers. Les aventures d’una bona tropa.