Postres del dia


Vols tastar-lo?

Afegir al cistell   Comprar
 
Preu: 11,50 €
Col·lecció: Poesia, núm. 9
ISBN: 978-84-16342-39-6
Nombre de Pàgines: 128
Mides: 15,5 x 23,3 cm
Enquadernació: Rústica
Data primera edició: Març del 2020


Compartir aquesta pàgina a:

Postres del dia

Poemes i escrits curts per digerir millor

Ricard Farré Baldrich

Què és Postres del dia?

Postres del dia, poemes i escrits curts per digerir millor és un recull de vivències de recapte i pensaments fabulats que s’han transformat en lletres i versos.

Les paraules, carregades d’absurditat i sentiment destil·lat, han anat agafant textura, gustos i colors ben variats, com si fossin unes bones postres, cuinades amb gresca i amor, perquè aquell petit moment del dia a dia sigui ben nostre, xalant paraula a paraula d’un gran colofó final, i si pot ser, amb una bona digestió.

Ja ho diuen, ja: sempre queda un racó per a les postres!

Ricard Farré Baldrich

Ricard Farré Baldrich (Valls, 1988) és actor i director. Llicenciat en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre i graduat en Producció d’Audiovisuals.

Curiós de mena, amant de les històries i de la gent que les fa possibles, va debutar com a actor ja fa més de dotze anys. L’hem pogut veure al teatre, on ha participat en més d’una trentena d’espectacles, i a diverses pel·lícules i sèries de televisió. S’ha endut per la seva carrera diferents reconeixements, entre els quals destaca el Premi BBVA de Teatre a millor actor per la seva actuació a Les dones sàvies, de Molière.

Postres del dia és el seu primer recull on ens mostra la seva faceta més íntima i personal com a escriptor, entre poemes, pensaments i escrits curts, amb la fal·lera que lectores i lectors degustin a gust i facin seves aquestes tan singulars postres del dia.

Recull de premsa

Catradio (Minut 24) - Abril 2020

Tastet de Postres del dia - 17/03/2020