Pensaments intermitents


Vols tastar-lo?

Afegir al cistell   Comprar
 
Preu: 14,90 €
Col·lecció: Poesia, núm. 5
ISBN: 978-84-16342-19-8
Nombre de Pàgines: 192
Mides: 15,5 x 23,3 cm
Enquadernació: Rústica
Data primera edició: Març del 2018


Compartir aquesta pàgina a:

Pensaments intermitents

Carme Romia

Aquest llibre conté un seguit de pensaments en forma de poesia nascuts del propi viure, collits tot fent camí sense buscar res en concret, sols caminant i aprenent d’allò que el trajecte ha ofert a l’autora. Es tracta d’uns pensaments intermitents on el lector podrà apreciar l’evidència de les paraules de Carl G. Jung: “Qui mira cap a dins, desperta del somni”.

Carme Romia

Carme Romia Agustí (Seròs, Segrià, 1946) és Doctora en Ciències de l’Educació, pedagoga, psicòloga, mestra i Catedràtica Emèrita de la Universitat de Barcelona. Treballà en el camp psicològic i pedagògic a l’escola, a la Facultat de Pedagogia i a la Facultat de Formació del Professorat de la UB (actual Facultat d’Educació).

A Lleida ha col·laborat amb el TOAR i amb Poetes de Ronda. Forma part dels grups de poesia Addictes al Vers, Rapsodes del Segre i VinyArtístics. L’any 2010 li concedeixen el Primer Premi de Poesia al 5è Certamen de Poesia de la Casa de Andalucía de Lleida. L’any 2015 fou finalista del Concurs de Poesia de Tamariu; el 2016 del X Concurs de Poesia i Narrativa de Badalona, i el 2017, del XI Concurs de Poesia de Badalona.

L’any 2017 publicà el poemari Blaus de llunyania amb Quorum Llibres.