Ostres, una bomba!


Vols tastar-lo?

Afegir al cistell   Comprar
 
Preu: 7,00 €
Col·lecció: Altres
ISBN: 978-84-16342-30-3
Nombre de Pàgines: 24
Mides: 21 x 21 cm
Enquadernació: Rústica
Data primera edició: Maig del 2019


Compartir aquesta pàgina a:

Ostres, una bomba!

Toni Civit i Àlex Valls

Un grup d’amics de Premià de Mar descobreixen una bomba al terra mentre juguen a l’aire lliure. Es tracta, segurament, d’una bomba que es va llençar durant la Guerra Civil, i que no va esclatar. Sota aquest pretext, i aprofitant el format de conte il·lustrat ben acolorit, els autors pretenen explicar als més joves què va significar la guerra, i com es va viure a Premià de Mar en concret.

Illustracions de: Àlex Valls i Solé

Toni Civit i Àlex Valls

Toni Civit (Mataró, 1963) és historiador i té estudis de música i de resolució de conflictes. Quan el van cridar per anar a fer el soldat es va fer objector de consciència i no hi va anar. S’ha dedicat durant molts anys a la dinamització cultural i a l’educació en el lleure i ha procurat per l’esbarjo dels atletes als Jocs Olímpics de Barcelona 92. També ha treballat com a professor de secundària i a la universitat. Actualment és el responsable de Projectes Estratègics de l’Ajuntament de Premià de Mar, feina que, entre altres coses, li permet anar coneixent el ric patrimoni històric i cultural d’aquesta vila. Li agrada llegir i escriure, ha fet articles per a diaris i revistes de la comarca i ha guanyat algun premi literari. L’any 2016 va publicar la seva primera novel·la, El missatger del rei, que narra les peripècies d’un premianenc del segle XIII.

tcivit@gmail.com

Àlex Valls (Mataró, 1973) és, sobretot, un professional del disseny gràfic, però sovint fa il·lustracions per incloure als seus projectes. De petit ja tenia traça a dibuixar i va descobrir les seves habilitats artístiques, de manera que de gran va decidir estudiar Belles Arts i es va llicenciar en Escultura Pública. Després de treballar en diverses empreses, un dia va encetar el seu propi projecte sota el nom de Bit&ma, vinculat al camp de la creativitat. La seva aportació és clau en moltes iniciatives de sectors tan diferents com la perfumeria, la tecnologia, el món del vi, la gestió cultural, el lleure, la moda esportiva… Sempre mira d’incorporar noves tècniques i coneixements a la seva feina i diu que es considera afortunat de poder treballar en allò que li agrada, com ara il·lustrar contes per a nois i noies com aquest que teniu a les mans.

alex@bitima.cat