Neures de pa sucat amb oli


Vols tastar-lo?

Afegir al cistell   Comprar
 
Preu: 12,30 €
Col·lecció: Narrativa, núm. 26
ISBN: 978-84-16342-50-1
Nombre de Pàgines: 88
Mides: 15,5 x 23,3 cm
Enquadernació: Rústica
Data primera edició: Setembre del 2021


Compartir aquesta pàgina a:

Neures de pa sucat amb oli

Josepa Sopeña i Feu

NOVETAT DE SETEMBRE

Recull de relats, ambientats en la vida quotidiana dels protagonistes, amb les neures com a condicionants
Us heu parat mai a pensar que tots i cadascun de nosaltres tenim alguna neura? Jo, sí. De vegades en som conscients, d’altres no.

Les protagonistes de Neures de pa sucat amb oli són persones que compren al mercat, que van al cinema, que llegeixen al llit, que agafen el metro, que passegen el gos, que fan esport, que surten a fer un mos amb els amics, que beuen cervesa, en definitiva, persones com vosaltres i jo mateixa. A banda d’això, totes tenen alguna dèria, conscient o no, que les duu a comportar-se de forma neuròtica i ridícula a ulls d’altri mentre que elles mai no s’ho arriben a plantejar. Cada història es desenvolupa al voltant d’una neura, que arrossega el protagonista a un final insospitat.

I, ja ho sabeu: qui no tingui cap neura, que aixequi la mà!

Josepa Sopeña i Feu

(Almenar, 1969) és llicenciada en Filologia Anglesa, amb un postgrau en Literatura Anglòfona Postcolonial i màster en Comunicació i Educació. Actualment, compagina la feina de professora d’anglès a l’Escola Oficial d’Idiomes amb l’escriptura, a temps parcial, i amb la lectura, a temps total. Ha rebut formació sobre narrativa i microrelats a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès i des del 2016 és membre de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana. Després d’haver escrit diversos contes i relats, que han merescut diferents reconeixements, publica la primera novel·la, Demana-m’ho així i et diré que sí, guardonada amb el 22è Premi de Literatura Eròtica La Vall d’Albaida 2016. Amb «Tot d’una, la veu» participa en el recull de relats Un mar de Premià (2019), i queda finalista de la segona edició de relats breus Lletres al Comerç (2019) amb «Marina D.» En aquests moments mira d’esgarrapar temps per treballar en la revisió de diversos projectes d’escriptura: novel·la, relats i microrelats. Neures de pa sucat amb oli és el seu primer recull de contes.