La màgia balla al Centre de Lectura


Afegir al cistell   Comprar
 
Preu: 9,90 €
Col·lecció: Contes Màgics de Reus, núm. 3
ISBN: 978-84-16342-53-2
Nombre de Pàgines: 24
Mides: 17 x 24 cm
Enquadernació: rústica
Data primera edició: Novembre del 2021


Compartir aquesta pàgina a:

La màgia balla al Centre de Lectura

Monika Escuer Ros

Un conte tendre i màgic que combina realitat i somni
La Paola ja ha aconseguit les sabatilles que tant desitjava i, més a més, està convençuda que són màgiques. Ben aviat ho podrà comprovar, ja que tot just en sortir de la botiga d’El Barato ha d’anar a classe de dansa, al Centre de Lectura. Intentarà explicar a les seves companyes que mentre estava recollint les seves sabatilles de punta li ha succeït alguna cosa màgica, però cap d’elles no li fa cas; tot allò que els explica sembla ben bé una invenció. Però, de sobte, passarà una cosa increïble i tant les seves companyes com totes les professores de dansa seguiran la Paola per tot el Centre de Lectura fins a endevinar què està passant.

Aquest conte vol ser un homenatge a les professores de l’Escola de Dansa del Centre de Lectura.

Monika Escuer Ros

Va néixer a Reus l’any 1964. Professionalment es dedica a les tasques administratives. Aficionada des de sempre a escriure poesia, l’any 2019 va descobrir el m.n dels microcontes, els microrelats i els haikus, alguns dels quals estan recollits en les antologies publicades per l’editorial Diversidad Literaria. Va ser arran d’aquesta experiència que va decidir fer un curs de narrativa exprés a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès. Després d’aquest curs, es va engrescar per l’escriptura de contes, cosa que sempre havia volgut fer per. que no s’hi havia atrevit, fins ara.

L’octubre de 2020 publicà, amb Quorum, el seu primer conte: Institut Pere Mata, una porta a la ciència, el primer de la col•lecció que porta per títol Contes Màgics de Reus. El Barato i les sabatilles màgiques és el segon conte, publicat el mes de març de 2021. La màgia balla al Centre de Lectura és el tercer conte de la col•lecció.