Espectres a Gorrapte


Vols tastar-lo?

Afegir al cistell   Comprar
 
Preu: 9,90 €
Col·lecció: Narrativa, núm. 28
ISBN: 978-84-16342-54-9
Nombre de Pàgines: 56
Mides: 15,5 x 23,3 cm
Enquadernació: rústica
Data primera edició: Novembre del 2021


Compartir aquesta pàgina a:

Espectres a Gorrapte

Albert Puig Pascual

Un homenatge a la pagesia que lluita contra la garriga que tot ho envaeix

Espectres a Gorrapte sorgeix com un homenatge a la pagesia que lluita contra la garriga que tot ho envaeix. L’escenari del llibre, la part continental de la comarca de la Ribera d’Ebre, és un indret on tot és foc a l’estiu, gel i boira a l’hivern, i suor al front i lluita constant. Unes narracions per fer-nos acostar a un territori tan dolç com la seva fruita i tan feréstec com les seves raboses.

Albert Puig Pascual

Albert Puig (1968) es dedica a la comunicació corporativa. Per aquesta raó ha escrit centenars d’informes, notes de premsa, discursos, etc., però mai fins avui havia escrit res que no fos de feina. Aquest petit llibre és la seva primera incursió literària.

El poc que sap del conreu de l’olivera ho sap pels amics i veïns de la Torre de l’Espanyol, poble on la seva dona i ell van decidir estiuejar per allunyar-se de Vilanova i la Geltrú i veure créixer millor els seus fills.

Aquest llibre, meitat reflexions líriques sobre la Ribera d’Ebre, meitat narracions fantàstiques a l’entorn del terme de la Torre de l’Espanyol i de l’antic terme de Gorrapte, és el seu primer llibre i un homenatge a un paisatge i una gent que l’han marcat profundament.