Encara hi ha papallones al jardí


Vols tastar-lo?

Afegir al cistell   Comprar
 
Preu: 14,90 €
Col·lecció: Narrativa, núm. 5
ISBN: 978-84-16342-08-2
Nombre de Pàgines: 120
Mides: 15,5 x 23,3 cm
Enquadernació: Rústica
Data primera edició: Març del 2017


Compartir aquesta pàgina a:

Encara hi ha papallones al jardí

Emília Illamola Ganduxé

Aquest recull de vint-i-dos textos, que van des del relat fins al monòleg, gira al voltant d’inquietuds ja explorades anteriorment per l’autora, com és la necessitat d’aprofundir, d’anar més enllà de les aparences, buscant un encaix definitiu que doni sentit a un viure més lleuger i, alhora, més autèntic.

Mentrestant, la bellesa efímera d’aquestes papallones que aletegen encara, tot fent camí, al jardí, se’ns presenta com una metàfora, un símbol, el far que ens guia entre els clarobscurs d’algun dels suggeridors escrits que integren aquest llibre; com una promesa cap a l’esperança, dins d’un món que evoluciona i es renova constantment.

Emília Illamola, partint sempre del seu món personal, s’estén tot bussejant, com si fos en una realitat paral·lela.

Emília Illamola Ganduxé

(Argentona, 1953) Ha estat vinculada laboralment al món del llibre des del 1974, primer a la botiga de llibres Cap Gros, i el 1975, com a cofundadora de la llibreria Robafaves, de la qual es va desvincular el 2011. Actualment, escriu i col·labora en diversos programes de Mataró Ràdio.

Ha publicat el llibre Fraccions, de prosa poètica (Viena Edicions, 2012), i les novel·les Joc de llunes (Nova Casa Editorial, 2014), Una certa onada (Quorum Llibres, 2015), Más allá del cielo azul (Nova Casa Editorial, 2016) i Cabrils, São Paulo, Barcelona. Un amor pendent (Voliana Edicions, 2017), obres que han estat presentades en llibreries, biblioteques i entitats culturals.