Els Octubrers


Vols tastar-lo?

Afegir al cistell   Comprar
 
Preu: 9,90 €
Col·lecció: Narrativa, núm. 27
ISBN: 978-84-16342-51-8
Nombre de Pàgines: 57
Mides: 15,5 x 23,3 cm
Enquadernació: Rústica
Data primera edició: Setembre del 2021


Compartir aquesta pàgina a:

Els Octubrers

Les aventures d’una bona tropa

Rosa Sanromà i Barberà

NOVETAT DE SETEMBRE

Un recull de contes en què no hi falten dosis d’imaginació ni divertides aventures
Durant l’embaràs dels seus fills bessons, l’Anhel i l’Elna, la Rosa va conèixer unes mares que havien de parir a l’octubre del 2019 i van decidir fer un grup de WhatsApp. Van anar seguint el contacte, sense que la majoria es coneguessin personalment. Es van anar descobrint a partir de l’embaràs, del part i del dia a dia dels xiquets, s’han ajudat i han compartit de tot, fet que ha generat un lligam preciós.

Durant el confinament provocat per la pandèmia de la Covid-19, l’autora va tenir la idea d’escriure aquests contes. Els protagonistes són els membres del grup dels Octubrers durant el confinament: a partir de la situació que ens ha tocat de viure, els Octubrers són els encarregats de dur a terme diverses missions i aventures. Cada conte és una aventura protagonitzada pels petits Octubrers; són reptes que cal assolir i els joves protagonistes se les han d’empescar perquè es puguin acomplir. Hi ha moltes dosis d’imaginació, però també d’esperança perquè puguin créixer, malgrat tot, en un món millor.

Rosa Sanromà i Barberà

(Alcover, 1975) és llicenciada en Filologia catalana i professora des de fa divuit anys, una feina que l’apassiona perquè li permet combinar l’estudi de la llengua i l’aprenentatge dels alumnes. Sempre ha estat vinculada a les entitats culturals d’Alcover; des de l’any 1997 és membre del Centre d’Estudis Alcoverencs, on ha publicat alguns articles («El llegat de M. Eugènia Vidal», «El parlar d’Alcover», «El poble en contacte amb la guerra», «La figura de Josep Aladern», «Una altra història, les llegendes») i diversos treballs («Quaranta anys d’un centre d’estudis al Camp de Tarragona», Lo Floc, 2019; «De bous i remeis… a Alcover parlem diferent?», dins de Miscel·lània: 35 anys del CEA), a més de dirigir-ne el Butlletí des de l’any 2002.