El misteri de la Casa Navàs


Vols tastar-lo?

Afegir al cistell   Comprar
 
Preu: 9,90 €
Col·lecció: Contes Màgics de Reus, núm. 5
ISBN: 978-84-16342-63-1
Nombre de Pàgines: 24
Mides: 17 x 24 cm
Enquadernació: rústica
Data primera edició: Novembre del 2023


Compartir aquesta pàgina a:

El misteri de la Casa Navàs

Monika Escuer Ros

Un dia de fa deu anys va succeir un fet extraordinari a la Casa Navàs. El Quimet li volia demanar a la Neus que es casés amb ell tot obsequiant-lo amb un anell molt especial, mentre visitaven aquest edifici modernista. Però, en el moment menys oportú, l’anell va desaparèixer.

Deu anys després, tornen a visitar la Casa Navàs amb els seus fills bessons, el Lluc i la Llúcia, als quals expliquen què va passar deu anys enrere. Tot i no estar d’acord a passar un diumenge fent una visita cultural en lloc d’anar a jugar al parc, el Lluc i la Llúcia, que compten amb l’ajut del Benjamí, el guia turístic de la casa, i del mateix Lluís Domènech i Montaner, s’acaben convertint en la clau per esbrinar què va passar amb l’anell.

Monika Escuer Ros

Monika Escuer Ros va néixer a Reus l’any 1964. Professionalment es dedica a les tasques administratives. Aficionada des de sempre a escriure poesia, l’any 2019 va descobrir el món dels microcontes, els microrelats i els haikus, alguns dels quals han estat recollits en les antologies publicades per l’editorial Diversidad Literaria. Va ser arran d’aquesta experiència que va decidir fer un curs de narrativa exprés a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès. Després d’aquest curs, es va engrescar per l’escriptura de contes, cosa que sempre havia volgut fer però no s’hi havia atrevit. Amb Quorum Llibres ha publicat diversos títols de la col·lecció Contes Màgics de Reus: Institut Pere Mata, una porta a la ciència (2019), El Barato i les sabatilles màgiques (2021), La màgia balla al Centre de Lectura (2021) i En Pere, un ratolí al Colmado Baró (2022). El misteri de la Casa Navàs és el cinquè conte de la col·lecció.

També ha publicat a través de l’autoedició, com els contes El Lleó salva la Festa Major de Sant Pere (2021) i La Llamborda Fugissera, àlies Fotuda (2022), i el seu primer poemari, De vida i de mort floreixen les flors (2022). Ha estat finalista al II Concurs de Poesia d’Alfara del Patriarca i al VI Concurs de Poesia Eròtica d’Olot.