El Barato i les sabatilles màgiques


Vols tastar-lo?

Afegir al cistell   Comprar
 
Preu: 9,90 €
Col·lecció: Contes Màgics de Reus, núm. 2
ISBN: 978-84-16342-47-1
Nombre de Pàgines: 24
Mides: 17 x 24 cm
Enquadernació: Rústica
Data primera edició: Març del 2021


Compartir aquesta pàgina a:

El Barato i les sabatilles màgiques

Monika Escuer Ros

Il·lustracions de Monika Escuer Ros 

Un conte tendre i màgic que combina realitat i somni.
La Paola només té onze anys, però frisa des de fa molt de temps per calçar-se unes sabatilles de punta i ballar com una gran ballarina. I què millor que les sabatilles de punta d’El Barato, la botiga més màgica de la ciutat de Reus? Una tarda, la Paola se’n va a recollir les sabatilles que la Cori, la propietària d’El Barato, li té reservades. Després d’esperar força estona, ja que l’establiment sempre està abarrotat de gent que busca els objectes més diversos, divertits o estrambòtics, la Paola cau en una mena de somni que la porta a fer un viatge inesperat al més profund del seu desig.

  • Segon volum de la col·lecció de Contes màgics de Reus, iniciada a Quorum per la mateixa autora amb Institut Pere Mata, una porta a la ciència (2019).
  • L’establiment d’El Barato és conegut a Reus i, en el conte, se li atribueixen propietats màgiques gràcies a objectes diversos, divertits i estrambòtics.

Monika Escuer Ros

Monika Escuer Ros. Va néixer a Reus l’any 1964. Professionalment es dedica a les tasques administratives. Aficionada des de sempre a escriure poesia, l’any 2019 va descobrir el món dels microcontes, els microrelats i els haikus, alguns dels quals estan recollits en les antologies publicades per l’editorial Diversidad Literaria. Va ser arran d’aquesta experiència que va decidir fer un curs de narrativa exprés a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès. Després d’aquest curs, es va engrescar per l’escriptura de contes, cosa que sempre havia volgut fer però que no s’hi havia atrevit, fins ara. L’octubre de 2020 publicà, amb Quorum, el seu primer conte: Institut Pere Mata, una porta a la ciència és el primer d’una col•lecció que porta per títol Contes Màgics de Reus. El Barato i les sabatilles màgiques és el segon conte d’aquesta col•lecció.