Com la vida mateixa


Vols tastar-lo?

Afegir al cistell   Comprar
 
Preu: 13,50 €
Col·lecció: No-ficció, núm. 9
ISBN: 978-84-16342-45-7
Nombre de Pàgines: 128
Mides: 15,5 x 23,3 cm
Enquadernació: Rústica
Data primera edició: Febrer del 2021


Compartir aquesta pàgina a:

Com la vida mateixa

Rous Sarrias

El diari vivencial d’una autora que reflexiona sobre la vida a partir d’experiències viscudes.
A Com la vida mateixa hi trobaràs un diari vivencial en què Rous Sarrias recopila entrevistes, poemes, cartes, reflexions, comiats i, fins i tot, algunes reivindicacions a partir d’experiències viscudes. Aquesta obra és un cant a l’autenticitat i als sentiments en què el veritable protagonista és la vida mateixa, que es reflecteix a través de fragments distesos i divertits amb càrregues emocionals extremes. Tot i així, el sentit de l’humor mai no es perd i el camí per les seves pàgines no inclou desassossecs, com una melodia amb alts i baixos. Per damunt de qualsevol vanitat i pretensió, l’autora vol ser fidel amb ella mateixa, perquè aquest és el seu veritable estendard, la pau que cerca constantment.

Fa una instantània a través d’un recull de retalls propis literaris, narratius i poètics, i de bocins de moments passats.
Aquesta obra és un cant a l’autenticitat i als sentiments sense perdre el sentit de l’humor.

Rous Sarrias

(Barcelona, 1950), tot i no haver pogut acabar la carrera de Periodisme, sempre ha estat vinculada a treballs relacionats amb el públic, generalment amb interessos solidaris, com per exemple la seva col·laboració com a relacions públiques a Aldees Infantils. En alguna ocasió ha escrit guions per a cineastes amateurs, alhora que ha participat en algun canal de televisió local i també en debats de TV3 sobre l’educació infantil i altres temes compromesos socialment.

Viure és quelcom més (2000) va ser el seu primer projecte literari, per al qual va fer diverses entrevistes periodístiques. Encara que totes elles són de gran interès i qualitat humana, les més rellevants formen part de Com la vida mateixa. Actualment concilia les tasques literàries amb un petit negoci de còmics que porta amb el seu company, l’il·lustrador Víctor Cardona.