Amb eixa calma / Con esa calma


Vols tastar-lo?

Afegir al cistell   Comprar
 
Preu: 12,50 €
Col·lecció: Poesia, núm. 7
ISBN: 978-84-16342-32-7
Nombre de Pàgines: 124
Mides: 15,5 x 23,3 cm
Enquadernació: Rústica
Data primera edició: Setembre del 2019


Compartir aquesta pàgina a:

Amb eixa calma / Con esa calma

Francesc Macià i José Carlos Balanza

Amb eixa calma és el resultat de la intuïció d’un temps per venir, un temps que ambdós, Francesc Macià i José Carlos Balanza, crèiem que havia de ser un temps de coneixement i esperança. Tots dos vam voler fer possible aquest futur imaginat a través de la successió d’una pila de mails en els quals l’intercanvi de poemes ens anava mostrant a poc a poc, durant anys, d’una manera recíproca i alternada, mentre desenvolupàvem, tal com encara fem avui, tot allò: els nostres projectes i la nostra amistat.

Con esa calma es el resultado de la intuición de un tiempo por venir, un tiempo que ambos, Francesc Macià y José Carlos Balanza, creíamos que iba a ser un tiempo de conocimiento y esperanza. Los dos quisimos hacer posible ese imaginado futuro a través de la sucesión de una pila de mails en los que el intercambio de poesías nos iba mostrando poco a poco, durante años, de una manera recíproca y alternada, mientras desarrollábamos, tal como todavía hacemos hoy, todo aquello: nuestros proyectos y nuestra amistad.

Francesc Macià i José Carlos Balanza

Francesc Macià i Barrado va néixer l’abril de 1950 a Balaguer, on actualment viu i escriu.

Autor de llibres com Pirates (2000), Un cabdell que algú va enredar (2003) i Llavors en aquell precís instant ara mateix (2012), va ser finalista del 39è Premi Víctor Català de contes i narracions amb el llibre Les coses de la vida (1998), tots publicats a la Col∙lecció Narrativa de Cossetània Edicions.

Així mateix, ha fet diverses col∙laboracions en els catàlegs artístics de la Fundació Marguerida de Montferrato, entre les quals, per al catàleg de l’exposició Sí y Tiempo de Luz de José Carlos Balanza, la narració “Balanza. De besllum” i, per al catàleg de l’exposició Quan bado res no pesa de Joan Fontcuberta, el conte “Qui ho havia de dir”.

L’any 2011, en col∙laboració amb el pintor de Balaguer Josep Maria Llobet Camarasa, va publicar en forma de caixa d’artista el llibre de poemes Aviat serà tard.

José Carlos Balanza, Logroño, 1958. Artista visual que realiza su trabajo en diferentes soportes y técnicas.

Incluye la escritura entre sus realizaciones y procesos, siendo habitual que sus textos consten en sus catálogos (www.josecarlosbalanza.es) y (www.josecarlosbalanza.com).

En su obra escrita hay que destacar La distancia (2014).

Ha escrito para diferentes artistas y actividades artísticas.

Director artístico de la Fundació Marguerida de Montferrato, Balaguer (www.fmm.cat).

Gestor artístico de la Fundación Ámbito Arte (Museo MACC), Logroño (www.museomacc.com).