Nexes


Vols tastar-lo?

Afegir al cistell   Comprar
 
Preu: 15,50 €
Col·lecció: Narrativa, núm. 14
ISBN: 978-84-16342-25-9
Nombre de Pàgines: 192
Mides: 15,5 x 23,3 cm
Enquadernació: Rústica
Data primera edició: Març del 2019


Compartir aquesta pàgina a:

Nexes

Roser Vidal

La troballa d’unes restes humanes no tarda a relacionar-se amb la inexplicable desaparició d’un xicot a la comarca. Comencen les especulacions i les hipòtesis esbojarrades, però que caldrà anar confirmant... o descartant. L’Alt Camp esdevé l’escenari on víctimes, culpables, investigadors, amics i xafarots es belluguen al seu aire, teixint una tosca teranyina on s’acaba per trobar el fil que porta a descobrir l’enigma dels peus socarrimats que han aparegut inesperadament al bosc.

Els personatges que hi desfilen són persones senzilles i valentes, d’aquelles que no es donen importància, però que, tot just per això, resulten imprescindibles. Les comarques de Tarragona, amb la seva aparent serenor, esdevenen un personatge més de la trama.

Roser Vidal

La Roser Vidal Font va néixer a Madrid, filla de pare i mare catalans. L’any 1977 es va traslladar a Catalunya, on va començar a treballar com a metge rural a Santa Coloma de Queralt, Vallfogona de Riucorb i Vilanova de Bellpuig. Després de cursar l’especialitat a Tarragona, ha treballat com a ginecòloga a Tarragona, Valls, el Baix Llobregat i Barcelona. Viu a Valls des del 1986. Malgrat que fa molts anys que escriu històries, no va publicar la primera novel·la, Cops amagats, fins al 2017. Aquesta és la segona incursió al món de les novel·les de misteri, on ha descobert la llibertat de tractar temes que ens afecten profundament com si fossin un joc. El nivell de reflexió que provoquin depèn del lector o la lectora, però la intenció bàsica és que tothom passi una bona estona de lectura.